Dispunem de o experienta de peste 30 de ani in verificarea si repararea sistemelor de injectie ce echipeaza autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje agricole sau pentru constructii, barci/vapoare, generatoare, injectoare, unități pompare, pompe injecție etc

Injectoare Common Rail
Injectoare pompa diuza
Injectoare piezo Common Rail
Injectoare mecanice
Pompe inalta presiune combustibil
Pompe de injectie in linie cu regulator mecanic sau electronic

Verificari pompe injectie Bosch VP30/VP44

Injectoare Common Rail
Injectoare mecanice
Pompe inalta presiune combustibil
Pompe de injectie rotative mecanice sau electronice

Injectoare Common Rail
Pompe inalta presiune combustibil
Pompe de injectie rotative sau in linie

Injectoare Common Rail
Injectoare piezo Common Rail

De asemenea:

  • Efectuam operatii de verificari si reparatii pompe de injectie mecanice in linie si rotative pentru o intreaga gama de producatori: Zexel, Minimec, Yanmar, Simms, Stanadyne.
  • Modificam pompe de injectie pentru offroad (Nissan, Toyota, Mitsubishi)
  • Am pregatit o noua generatie de ingineri specialisti in sisteme de injectie , efectuam periodic stagii de pregatire sau perfectionare in Turcia, Italia sau prin reteaua de service-uri Auto Check Center, pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutati in domeniu.
  • Investim constant in echipamente de ultima generatie, unelte si software-uri, pentru a putea oferi clientilor servicii de calitate, pentru a putea testa, diagnostica, regla, repara o gama cat mai mare de echipamente.
  • Intreaga operatiune de verificare/testare se face in conditii de transparenta si de siguranta, in prezenta clientului. Reparatia se efectueaza numai dupa comunicarea pretului si primirea acceptului din partea clientului.
  • Facem recomandari clientului legate de intretinerea si utilizarea echipamentului
  • Pentru clientii care nu au posibilitatea de a se deplasa la sediul nostru, putem folosi sistemul de curierat rapid, cu plată ramburs sau virament bancar.