30 ani Experiență reparații sisteme injecție diesel

30 ani Experiență service auto

AMRO AUTO promovează o politică de dezvoltare bazată pe o productivitate crescută, susţinută pe seama implementării şi utilizării unor tehnologii noi, eficiente, care să asigure o calitate superioară şi o durabilitate crescută a serviciilor prestate.

AMRO AUTO - service auto multimarcă

Societatea comercială AMRO AUTO SRL este o firmă cu capital integral privat. Deținem toate acreditările și autorizațiile cerute de Registrul Auto Român, investim constant în dotarea tehnică și în pregătirea personalului, satisfacția clienților fiind prioritatea noastră.

Promovăm o politică de dezvoltare bazată pe o productivitate crescută, susţinută pe seama implementării şi utilizării unor tehnologii noi, eficiente, care să asigure o calitate superioară şi o durabilitate crescută a serviciilor prestate.

Din anul 2015 facem parte din rețeaua de service-uri independente Auto Check Center, un concept Autonet. Acest parteneriat ne-a ajutat în crearea unei imagini unitare, școlarizarea periodică a personalului, menținerea unui standard ridicat în tot ceea ce facem: calitatea reparațiilor, ordine, disciplină, curățenie etc.

Dezvoltare

Pentru dezvoltarea activitatii, in perioada 2011-2020 am implementat doua proiecte cu componenta de finantare nerambursabila prin intermediul Programului Operational Regional 2007-2013, respectiv 2014-2020.

Cele doua proiecte, insumand aprox. 2.030.000 lei, au constat in achizitia de echipamente performante , extinderea si modernizarea spatiului de lucru. Si in afara celor doua proiecte, am investit in echipamente, scule si dispozitive, licente pentru programe specifice.

Investim constant in pregatirea personalului, vrem sa fim permanent la curent cu ultimele noutati in domeniu.

Acreditări

AMRO AUTO dispune de toate acreditările şi autorizaţiile cerute de Registrul Auto Român. Investim în dotarea tehnică, dar și în pregătirea profesională a angajaților noștri, astfel încât întreținerea și repararea autovehiculelor să se realizeze la un nivel cât mai înalt și într-un timp cât mai scurt.

Peste 10.000

Clienți mulțumiți

100%

Satisfacție clienți